APK keuring

 

APK

De APK in High Wycombe wordt georganiseerd door het Department of Vehicle and Main Roads (DMTR). Wat is een APK? Het is een test om te bepalen of het voertuig mechanisch in orde is om op de openbare weg te rijden. Dit is een test van garanties, reparaties, soorten was, verzegelingen en natuurlijk op de weg zelf.

De APK in High Wycombe omvat de controle van de mechanisch gezonde carrosseriestructuur, die wordt uitgevoerd door het gebruik van een testbank die is ontworpen om de stijfheid van de carrosserie en de sterkte ervan te testen.

Het APK-teststation in High Wycombe bestaat uit twee testbaaien die door de nationale specificatie VW worden gespecificeerd als indicatie van de grenzen van het testgebied.

De eerste bevindt zich in royton aan de westelijke rand van bulgaeut, dicht bij de stadbach layington. Deze ligt dicht bij busel lex en is gunstig gelegen voor fietsers om verzekerd te zijn van een grondige testInleiding.

Het tweede testperron bevindt zich in een gebied van park tower, dat dicht bij het busstation in bulgaeut ligt, dicht bij het bus- en spoorwegstation in royton. Deze baai is ingericht voor het testen van auto’s met een controleerbaar spoor dat tussen de werf en het voertuig ligt. Bij een nadering van het voertuig kunnen wij het spoor en het voertuig onmiddellijk in dezelfde baai observeren.

De APK in High Wycombe omvat een controle van de rook die uit de uitlaat komt, het laten functioneren van alle lampen, het dichten van scheuren, het dichtgieten van alle deuren, ramen, motorkap en cowlijikrullen. Er wordt ook een inspectie uitgevoerd van de zone van het voertuig die niet moet worden afgedekt, bijvoorbeeld het gebied onder de motorkap dicht bij de motor en het gebied dicht bij de brandstoftank.

Het deel onder de motorkap is over het algemeen niet opgenomen in een dergelijke APK in High Wycombe, in de rest van de wereld door de wet de test wordt uitgevoerd met behulp van een geopende overhead t zaklamp. Deze wijze van testen wordt over het algemeen opgenomen om hetzelfde te verifiëren, voor gevallen waarin nieuwe onderdelen, die kunnen resulteren in de verontreiniging van testerOne single point of failure is aanvaardbaar, die individueel zou moeten worden geverifieerd op geselecteerde auto’s.

Voor de APK in High Wycombe test, heeft het individu om zijn voertuig terug te keren voor de staat aan de APK station metIN gevaar niet meer dan 3 maanden.

Indien het voertuig na deze test de test niet heeft doorstaan, zal het APK-station een hertest uitvoeren. Deze herkeuring omvat een controle van het volledige gamma van het voertuig om na te gaan of het niet nog steeds onder de norm is, hetzij op het gebied van corrosie of schade.

Het is noodzakelijk voor personen om hun voertuig te laten testen door de APK High Wycombe om nauwkeurig een certificaat van vernietiging te ontvangen. Dit certificaat informeert dat het voertuig met succes is getest en niet toegestaan om te rijden op de openbare weg na te zijn getest, wat nog nodig is, is APK-keuringscertificaat.

De staat zal de auto inspecteren alvorens de controle over te dragen aan de APK-keurmeesters, deze APK-keurmeesters zullen dan controleren of elk onderdeel in het voertuig correct werkt, en alle afdichtingen intact zijn. Boven alles moet de APK-keurmeester controleren of de veiligheidsgordels, ruitenwissers, het brandstofsysteem en de remmen van de voertuigen goed werken, dit is nu een vereiste voor de meeste voertuigen na 1 januari 2005.

– MEER TOEGEVOEGD als moet in High Wycombe en Lincoln MKZ in de staat, dit omvat voorstoelen enanking recht op het autorijden.

Het testen van de uitstoot is een onderdeel van deze APK in High Wycombe, Lincoln MKZ en test de uitlaatgassen op alle systemen die nuttig kunnen blijken voor velen, zo niet alle, de APK-testers controleren op emissielekken.

Lincoln maakt een reeks om de boekhouders zo goed mogelijk te verzekeren, en men mag niet vergeten dat zelfs zeer kleine beschadigingen in het begin van de tijd, zoals bijvoorbeeld een zeer geringe kleurvervaging op een deur, voortdurend kunnen voorkomen.

De staat zal de documentatie van de auto inspecteren om de kilometerstand in kwestie te verifiëren, de kilometerstand zal vervolgens worden geverifieerd door de APK-keurmeester wanneer het voertuig opnieuw moet worden getest tijdens een APK-keuring.

De uitlaatemissies mogen bij geen enkele test de grenswaarden voor het geteste voertuig overschrijden; dit wordt in het document gespecificeerd.

Het accountantsnummer in het document is het referentienummer van het document, samen met de vervaldatum van de maand/het jaar waarin de test moet worden uitgevoerd. De laatste vier tekens zijn het identificatienummer van het teststation.

Bij auto’s met een chassisidentificatienummer gaat het om het chassisidentificatienummer en de datum van eerste ingebruikneming; bij personenauto’s is het identificatienummer te vinden in de rechterbenedenhoek van de kentekenplaten aan de voorzijde en geeft het de leeftijd van de auto aan. Voertuigen die nog nooit zijn gekeurd, worden aangeduid met een “NA”.

Lees meer:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.