De beste manier van vervoer

Taxi Drechtsteden

Metropolitan taxidiensten bieden de gemakkelijkste en handigste manier van vervoer voor uw groep, omdat ze groepstaxidiensten aanbieden die voldoen aan de vervoersbehoeften van uw groep. Of u nu een rit naar de luchthaven nodig hebt, om het hele bedrijf op te halen of gewoon om naar een bijeenkomst te gaan, de luchthavenshuttle en taxi’s zijn er om u te helpen.

Pendeldiensten

Als u van reizen houdt, hebt u vast wel eens van shuttlebussen gehoord. Deze bussen vervoeren meestal 2 tot 8 passagiers en stoppen niet op de luchthaven. U kunt de pendelbus kiezen wanneer u op uw bestemming aankomt, als u met eigen vervoer reist, of u kunt gewoon de deur kiezen naar Zadar, de hoofdstad van Montenegro. De bussen vertrekken om 08.00 uur naar de luchthaven en de laatste bus vertrekt om 06.30 uur.

Taxi’s

Taxi’s zijn ook beschikbaar in Zadar, maar tenzij u een auto nodig hebt, zult u taxi’s moeten gebruiken. Deze zijn handig en schoon, en de reis duurt meestal minder dan een uur. Wanneer u op uw bestemming aankomt, zijn er verschillende taxistandplaatsen beschikbaar. De gemiddelde taxirit vanaf de luchthaven bedraagt, ongeacht het vertrekpunt, 30 minuten.

Taxi’s zijn duurder als u met korte tussenpozen reist (bijvoorbeeld als u overstapt op Zadar). Een rit van 30 minuten tot een uur kost u 60 euro, en een rit van nog eens 15 minuten tot 30 minuten kost u 100 euro. Daarom is het verstandig om 30 minuten tot een uur voor het vertrek van de vlucht op de luchthaven te zijn en voldoende euro’s voor de reis bij u te hebben.

De Airport Express Line (lijn A) is ontworpen om de kusten van de Adriatische en Ionische Zee met elkaar te verbinden, met een reistijd van ongeveer 40 minuten. De dienst rijdt elke dag, behalve op zaterdag, en kaartjes kunnen op de luchthaven in de aankomsthal worden gekocht. De Airport Express Line zal tegen eind 2007 worden uitgerust met nieuwe bussen om tegemoet te komen aan de toegenomen behoefte aan luchthavenvervoer.

Er zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen die verbindingen naar de luchthaven Kornati aanbieden. Het beste netwerk naar Kornati is per uur Iglesia Mediterranea, die de luchthaven verbindt met de belangrijkste steden, zoals gainedpur en Visaginlas, Brati, Zadar, en Milaan.

Daarnaast zijn er een aantal chartermaatschappijen die huurauto’s naar Kornati verhuren, van zo weinig als 10 tot 20 ton tot zo veel als 200 ton, afhankelijk van de grootte van het gezelschap. De normale pendeldienst voorziet in een voertuig en een chauffeur, met vervoer op de grond en vervoer vanuit de lucht met een luxe flatbed. De pendeldienst omvat ook het vervoer van bagage.

Best Unisson Hotel Kornati

Het Grand Hotel Kornati is het beste hotel om te verblijven tijdens uw verblijf in Kornati, want het is gelegen op de beroemde “landgoederen” in de buurt van het centrum van de stad. Het hotel wordt gerund door een getalenteerd team en ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van Kiposna, de belangrijkste stad in de omgeving. Er zijn in totaal 7 tuinen boven het strand, alle kosten en alle diensten inbegrepen. Het hotel biedt momenteel een ontspanningservaring bij het nieuwe benzinestation van Kiposna.

Er is slechts één complex en het hotel is in twee delen verdeeld. De oostelijke vleugel is op een unieke manier ontworpen, zij ligt aan het busstation, dicht bij de markt, met een weg aan de linkerkant. De westelijke vleugel staat dicht bij de luchthaven en biedt het zwembad en het terras.

Het is een hotel van goede kwaliteit en kost ongeveer $25 per nacht. Het is open van 10.00 uur tot 19.00 uur.

De volgende keer dat u in Kornati bent, moet u niet vergeten het hotel te bezoeken. Er zijn veel goede agentschappen in Kornati, die meestal dicht bij het hotel liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.