De voordelen van een Car Wrap

car wrap denhaag

 

 

 

Een car wrap kan verschillende lagen bevatten. De lagen kunnen van uw favoriete kleur, textuur, type, en vorm zijn. Deze elementen kunnen naar believen worden gemixt en gecombineerd, waardoor het geheel uniek wordt naar uw smaak. Elke auto waar we aan werken krijgt exact dezelfde zorg. Uitzonderlijke normen zoals klasse, gladheid, en afwerking worden snel en efficiënt bereikt gebruikend de industrie belangrijke processen en materialen.

Bestuurders merken de enorme impact die wraps hebben op hun dagelijks leven. Wanneer u voorbij rijdt, merkt u misschien niet eens dat de auto tot leven komt. Klasse is heel belangrijk. U zou niet geweten hebben hoe een BMW eruit ziet door er alleen maar een blik op te werpen. Zijn elegante en krachtige uiterlijk trekt u aan en verandert u in zijn meester. Zodra u dat doet, wilt u er in wegrijden, en het enige wat u wilt is de deuren achter u op slot doen en nooit meer omkijken.

Duurt maanden om te voltooien. Samenwerken met bekwame technici, vergt tijd, oefening en geduld. Met de uitgebreide opties die beschikbaar zijn, zijn er eindeloze mogelijkheden. Of u nu een eenvoudige persoonlijke kennismaking met uw auto wilt, of het perfecte cadeau voor een autoliefhebber, wij hebben oplossingen voor u. Wij kunnen uw auto transformeren om uw persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen. Voor zakelijke professionals kunnen wij voertuigen met logo voor uw team aanbieden. Voor zelfs de meest conservatieve huiseigenaren, kunnen wij conservatieve en seizoen gepaste car wraps aanbieden.

De professionele detailers, de bedrijfseigenaars en de customizers over de hele wereld draaien aan vinylomslag als goedkoop, alternatief en bekwaam om opmerkelijke resultaten tot stand te brengen. Grote bedrijven kunnen duizenden dollars uitgeven aan een volwaardige professioneel ontworpen vinyl car wrap. Het resultaat is zeer voorspelbaar, en uiterst waardevol voor hen. Wij maken gebruik van complexe technologieën (tijdrovende digitale composieten, 3D scanning, ultrasound technologie, milherente lichtbronnen), gedeeld tussen bedrijven om snel prototypes te maken, te delen en innovatie uit te voeren. Veel vinyl wraps vereisen geen verf, rechttrekken/filteren en spuiten, zodat de artiest een voltooide, spectaculaire auto kan afleveren.

Vinyl wraps kosten veel minder dan een aangepaste auto, zorgen voor meer ingewikkelde ontwerpen en zorgen voor meerdere weergaven van het voertuig. Omdat het definitieve ontwerp gloednieuw is (adverteerder getest), is de omslaginstallatie veel gemakkelijker en diverse methodes maken het mogelijk met inbegrip van mobiele nevelcabines, het werk banken en krachtige, Syncable installaties.

Vinyl Car Wrap komt typisch ten goede aan de kunstenaar, grafisch ontwerper, en evenement professionals. Het is net zo goed een uiting van smaak en visie als elke andere vorm van reclame. Een kunstenaar kan letterlijk elk type voertuig creëren en personaliseren.

Vinyl car wrap laat ook een betere coördinatie van car wrapping technieken en kleuren toe. Car wrap art direction moet een kleuren palet bevatten met complementaire kleuren door de gehele voertuig wrap sequentie. Het synchroniseren van deze kleuren kan worden gedaan met behulp van pinstriping, gidsen, en clips. Dit staat de kunstenaar toe om detail en kleurdiepte te verstrekken waar nodig, en visualettes tot stand te brengen die onmogelijk door standaard het spuiten verf/straightening processen te bereiken zijn

Alle vinyl car wrap materialen zijn gemaakt om in de slechtst mogelijke omstandigheden mee te gaan. Fabriekswrapping materialen zijn gevoelig voor kromtrekken, barsten, verkleuring en elke andere vorm van schade. De industrie weigert ook materialen te gebruiken die gemakkelijk beschadigd kunnen worden, zoals die gemaakt zijn van vinyl. Als schade onvermijdelijk is, zal het bedrijf ervoor zorgen de beste processen en technieken te gebruiken om de afwerking te beschermen.

Vinyl hooi is een geweldige, goedkope methode om een grote initiële investering te doen. De resulterende lakafwerking is duurzaam en hernieuwbaar onder UV-licht. Elke auto die de technologie mogelijk heeft gemaakt zal een uniek kunstwerk zijn dat nog jaren te zien zal zijn.

lees meer:

Auto reinigen Den Haag

Lak beschermen

Leave a Reply

Your email address will not be published.