Hoe een Mercedes vervanger te installeren

 

 

Of u nu een kleine voorruit wilt laten vervangen, of een complete voorruitvervanging zoals Mercedes raamschakelaars, kom meer te weten over onze diensten.

Lager en structurele spanningen

Lager en structurele spanningen

Als u een grote reparatie aan uw caravan of camper hebt uitgevoerd en u bent er vrij zeker van dat het werk naar behoren is uitgevoerd, zodat alle onderdelen en materialen op de juiste wijze zijn vervoerd en behandeld, is de volgende stap het uitvoeren van een voorruitvervanging Ruitenspecialist zal een complete voorruitvervanging uitvoeren vanaf de verwijderde voorruit, zonder op enigerlei wijze de oorspronkelijke structuur aan te tasten. Onze voorruitvervangingsdiensten zijn gepersonaliseerd en op maat van uw caravan of camper en bestaan in twee varianten. De eerste is een voorruitvervanging van het ‘F’-type, waarbij de voorruit met de oude chip de bestaande toestand van de voorruit en de nieuw geplaatste panelen beoordeelt. De tweede is een half-fitting voorruitvervanging, waarbij we delen van de voorruit vervangen die niet, vanzelfsprekend, nieuw zijn. Dit is een goedkopere variant, maar we moeten uiteraard werken volgens de richtlijnen voor het vervangen van voorruiten. Semi-aangepaste voorruiten hebben niet helemaal hetzelfde uitzicht als de echte op maat gemaakte voorruitvervanging.

Maten en passen

Sizing and Fitting komt tot elf als het gaat om een volledige vervanging van de voorruit. Het werk wordt uitgevoerd om klanten te helpen veilig in te rijden, met een duidelijk zicht op de weg voor hen. Zoals elke goede technicus u zal vertellen, is de voorruitmaat van het voertuig even belangrijk als de grootte van de voorruit. Grotere voertuigen vereisen grotere voorruiten, voorruitvervangers worden geleverd en goedgekeurd door TERT, hoe hoger het voertuig, hoe groter de voorruit en hoe beter het geluid. Altijd in staat om te zien en gezien te worden, wil je? Bovendien is de voorruit die specifiek voor uw merk en model is, nog belangrijker. Door de juiste voorruit voor uw caravan of camper te kiezen, bent u rondom beter beschermd tegen de wind en tegen directe voorwerpen.

De meeste beschadigde voorruiten verliezen hun oorspronkelijke schermrand als gevolg van bederf, afschilfering of scheuren. De voorruit zal bij de dakrand uitlopen. Daarom is een volledige vervanging van de voorruit noodzakelijk. De maat van de nieuwe voorruit wordt bepaald door de afmetingen van de originele voorruit af fabriek. Let er bij het plaatsen van uw voorruit op dat deze dezelfde maat heeft als de fabrieksvoorruit (niet exact). Zelfs als de fabrieksvoorruit een mini is, is hij toch groter dan een standaard voorruit en heeft hij een grotere voorruitmaat nodig. Voor volledige bescherming heb je minstens een 6 inch brede voorruit nodig. U kunt ook de specificatie voor uw voorruit controleren. Een voorruit kan in een licht gebogen wigvorm worden geplaatst, waarbij de installateur dit op een plaatglasvorm doet. Dit is de meest gebruikelijke manier om een voorruit voor een caravan of camper te monteren.

Voor het plaatsen van een voorruit op uw voertuig kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf dat de service verleent. Het bedrijf kan u adviseren over gratis installaties wanneer u niet de volledige service nodig hebt en kan u adviseren over de vervanging van de voorruit of de vervanging van de voorruit indien nodig. Gelieve er rekening mee te houden dat de betere bedrijven zullen aandringen op een volledige taxatie van de voorruit vóór de installatie. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat de voorruitenservice beschikbaar is voor uw verzekering, aangezien het voorruitenbedrijf de service kan weigeren of de voorruit kan vervangen door een andere specificatie, wetende dat de verzekeringsmaatschappij de service waarschijnlijk zal weigeren. Om te worden aanvaard voor een voorruit vervanging moet u in staat zijn om het bedrijf te voorzien van documentatie, zodat uw gegevens duidelijk bekend zijn. Deze documentatie omvat uw rijbewijs en een bewijs van adres. Als u een bestaande ruittransistor hebt, heeft het bedrijf deze nodig om de offerte te kunnen opstellen. Houdt u er rekening mee dat de meeste voorruit service providers alleen een informatie document zullen accepteren dus houdt u hier rekening mee.

Let op het volgende: als uw voorruit niet werkt (d.w.z. kapot is en niet gerepareerd hoeft te worden), wordt hij niet gerepareerd.

De leverancier van de voorruitendienst zal een volledige voorruitanalyse uitvoeren. Hij zal u op de hoogte brengen van eventuele schade aan de voorruit die de aanvaarding van de offerte zou verhinderen. Voor alle schade of problemen met betrekking tot de structuur van de voorruit, zoals splinters of barsten in de voorruit, dient u rekening te houden met extra stijgingen die worden aangevraagd. Bijvoorbeeld, als de chip of barst groter is dan 10mm in lengte, dan zal de offerte worden verhoogd om de schade verder aan te pakken.

De installateur zal u vragen om de levering van een voltooide voorruitvervanging te aanvaarden.

vin de van de voorruit snel met behulp van een warmtepistool/spaanderzaag of beide. U kunt ook een föhn en een droge scpitehamer gebruiken zodra de beschadigde zones zijn opgewarmd. U kunt een zachte stofdoek gebruiken om het resterende vocht te verwijderen

 

Lees meer…

Caravan onderhoud

Camper onderhoud

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.