Hoe Polish aanbrengen

Auto laten polijsten Bleiswijk

Eerst geregeerd door opeenvolgend: het poetsmiddel naar beneden!

Nu brengen we het polijstmiddel aan met ronddraaiende bewegingen, één zuiger tegelijk. Het poetsmiddel is echt gemakkelijker te gebruiken dan met de hand aan te brengen; het voelt licht zanderig aan en droogt zeer snel, en het smelt elk spoor van stof en vuil op het oppervlak weg. We brengen meestal twee of drie lagen aan en wachten dan af hoe het eruit ziet. Vroeger brachten we het met de hand aan, maar door de stijgende prijzen van voertuigen wordt er nu nog maar zelden met de hand gepolijst.

We brengen het poetsmiddel in kleine cirkels aan, en laten het weer enkele uren drogen alvorens over te gaan tot de volgende.

Volgende: schuren

In de schuurfase gebruiken we de polijstpad met dubbele actie. We schuren de compound met behulp van een lederen bal of ambachtelijke CNCterry blok, om de pad voor te bereiden. De padbit en de deuvel worden dan samen gemengd, en het product is klaar voor het harde gedeelte – het schuren.

Verdorie nog aan toe.

Voeg meer zeepsop toe aan het grondig gereinigde oppervlak. Voor extra zorg moet u een emmer schoon water bij de hand houden om te spoelen, en niet boven een tuinslang gebruiken. Nadat de verf enkele uren gedroogd is, kunnen we de carrosserie nat maken met water, en dan beginnen met polijsten. Eenmaal voorzichtig gedaan, vegen we de lak snel af om alle losse wax te verwijderen en bereiden we ons voor op het volgende deel, de blanke lak.

Lees meer:

Car detailing

Auto detailing 

Leave a Reply

Your email address will not be published.