Car Wrap

Car wrap Den Haag

 

Verreweg de meest gebruikte car wrapping techniek is om een kunstenaar de auto te laten transformeren met behulp van koolstofvezel in plaats van verf. Het artistieke proces van het smelten van aluminium, koolstofvezel, of vinyl op het auto oppervlak produceert een buitenlaag van deukbestendig materiaal, terwijl het creëren van een binnenlaag van materiaal dat de wrap bevat. Het laagmateriaal kan of in een vacuüm of met behulp van een platerenproces worden ontwikkeld. De kunstenaar creëert de wrap over het algemeen in stilte of via elektronisch geprinte materialen.

Car wrap is een uitstekende techniek om het uiterlijk en de persoonlijkheid van uw auto te verfraaien. Waarom? Omdat het niet vereist dat u uw auto aanpast om de wrap te installeren; alles wat u hoeft te doen is de laag vinyl te onderhouden. Bovendien vereist het niet dat u een deskundige technicus bent om de klus te laten klaren; uw auto kan gemakkelijk en snel door iedereen worden aangepakt. U kunt het werk zelf doen, of als u niet zeker genoeg bent kunt u altijd om hulp vragen.

Voor een kleine vergoeding kunt u een deskundige auto kunstenaar het werk voor u laten doen, het leveren van een professionele en prachtig gedaan aangepaste auto wrap dat anders is dan iets anders op de markt vandaag.

Als u geïnteresseerd bent in het laten wrappen van een voertuig, wilt u misschien graag weten hoe dat in zijn werk gaat. Autokunst is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Elke samenleving heeft een traditie in het beschilderen van auto’s. In veel landen, waaronder delen van Zuid-Amerika, Spanje en Frankrijk, worden auto’s beschilderd. Zodra auto’s geverfd zijn, worden ze vaak bedekt met teerpapier. Als die auto’s bedekt zijn, laat men ze in de zon drogen, waardoor het teer loslaat en de buitenkant bloot komt te liggen. Iedereen die het papier probeert te verwijderen, zal een krachtig oplosmiddel moeten gebruiken, zoals asrive secretor, om de verf te verwijderen. Dit oplosmiddel maakt het ook mogelijk eventuele verfresten te verwijderen, zodat de auto weer in zijn oorspronkelijke staat kan worden hersteld.

Omdat de auto nat wordt achtergelaten door het oplosmiddel, is de kans groot dat hij na verloop van tijd verkleurt. De gebruikte oplossing is een zuur, waar gezond leer niet tegen bestand is. Gezond leder zal niet meer dan 5% van het geabsorbeerde zuur absorberen, zodat er geen nieuwe laklaag ontstaat. Gezond leder moet met opeenvolgende behandelingen worden verjongd om de verkleuring weg te werken. Naast het voorkomen van permanente verkleuring, beschermt een voertuig wrap de onderliggende lak tegen beschadiging. Zodra de behandeling is uitgevoerd, zal de auto gemakkelijk op de bestaande lak van het voertuig kunnen worden bevestigd en zal hij er aantrekkelijker uitzien.

Iedereen deelt de zorg om het voertuig schoon en netjes te houden. Het hebben van een schone auto is een gevoel dat door de meesten wordt gekozen. De voertuig wrap is slechts één manier meer om deze zorg te vergemakkelijken. De wrap bedekt het volledige voertuig, van bumper tot bumper, en zal zelfs in staat zijn om de lak te beschermen tegen eventuele stoten die het kan ontvangen van passerende automobilisten. Een voertuig wrap is een wrap van duurzaam, waterbestendig materiaal. Dit materiaal wordt ongeveer één keer per jaar op voertuigen aangebracht om de lak onder het vinyl te beschermen. Afgezien van de wrapping zelf, stapt het voertuig ook in een plooi en absorbeert het de energie van de zon feilloos. Dit helpt om de afwerking van het voertuig een tragere, luxueuzere indruk te geven.

Lees meer:

Auto laten polijsten

Auto polijsten Den Haag

Leave a Reply

Your email address will not be published.