De beste accessoires voor uw fiets

Motor accessoires

Dat is waar. Wat je denkt aan accessoires, zou waar moeten zijn voor je fiets. Je moet beter kijken.

Maar je kunt leren om accessoires voor je fiets te kiezen. Hier zijn enkele van de beste accessoires die u kunt toevoegen aan uw fiets.

Wielen

De behoefte aan een wiel hangt niet af van de grootte. Het is echter wel belangrijk om te kijken naar de rol van het wiel. In feite is het heel belangrijk om te kijken naar het ontwerp van het wiel. Het wiel zorgt namelijk voor het contact tussen de stoel en de grond. Het contact biedt een belangrijk aspect, omdat het voorkomt dat u eraf valt. Uw veiligheid wordt dus in grote mate beïnvloed door het wiel. Er zijn twee soorten wielen. De binnenste (metrische) wielen zijn gemaakt om de wrijving van de buitenste (lichtmetalen) wielen te weerstaan. Het andere type wielen zijn de verchroomde wielen.

Je moet er zeker van zijn dat de chroom wielen niet aan de lak of het frame zullen trekken. De beste manier om daar zeker van te zijn is de fiets mee te nemen voor een lange rit. Terwijl je dat doet, kun je de sporen op de wielen controleren. U kunt ook voelen of ze arelbs.

Als u niet zeker weet of de wielen zijn de juiste voor u, moet u praten met de professionele bikefitters. De monteurs kunnen u gemakkelijk de afmetingen van de banden en de fiets geven.

Crankstel

Bij het zoeken naar nippels, moet je ook kijken naar de lengte van de crank. Deze zijn meestal te vinden aan het uiteinde van de crank, wat een maatstaf is voor de nauwkeurigheid. Crankstellen zijn er in verschillende lengtes; 16″, 18″ en 20″. Je moet er zeker van zijn dat de lengte van de crank zal passen bij uw fiets.

Er zijn drie crankstellen op de markt. De Kotenok hipsters en de Honda PC serie hebben beide zeer unieke crankstellen. De hipsters hebben korte cranks, terwijl de Honda PC’s lange cranks hebben. De neonkleuren van de Honda PC’s zijn prachtig om naar te kijken.

De beste plaats om Honda PC’s te vinden en te kopen is atfulltime bikefitters.

De winkelier is behulpzaam bij het opmeten van de Honda PC’s en de passing van de crank. Hij is ook zo vriendelijk om de fitting te leveren die bij jouw motor Accessoires past.

Als je de winkelier niet behulpzaam vindt, kun je verschillende manieren vinden om je Honda PC’s op te meten. U kunt de fiets nemen voor een proefrit om te zien hoe het past. U kunt de fiets uit elkaar halen en nauwkeurige metingen doen om de cranklengte te vinden. Als u niet erg zeker bent van de cranklengte, is het beter om een winkel te bezoeken die Honda motoren verkoopt.

Na een bezoek aan de winkel waar u de Honda-fiets kunt passen, moet u deze demonteren en de maten vergelijken. Neem de maten mee naar de volgende winkel. Herhaal dit proces tot u de maten heeft opgemeten van vier tot zes Honda-fietsen.

Als u meer dan één fiets moet passen, zult u de metingen verschillende keren moeten doen. Elke keer dat u een fietsframe passeert om op te meten, noteert u de afmetingen van het frame. Wanneer u de afmetingen van twee fietsen vergelijkt, noteer dan nauwkeurig de afmetingen.

Lees meer:
Babyartikelen 
Unieke cadeau 

Leave a Reply

Your email address will not be published.